Bemutatkozás

Ingatlan és cégügyek több mint húsz éves tapasztalattal

Irodánkat 1996-ban Szekszárdon alapította dr. Pesthy Endre ügyvéd


Az iroda alapítása óta eltelt időben hazánk jogrendszere jelentős változásokon ment keresztül. A jogi normarendszer egyrészről korszerűbbé vált, ezáltal pedig gyorsabban alkalmazkodik a rohamosan fejlődő társadalmi viszonyok változásaihoz. Másrészről a szabályozás felduzzadása és túlburjánzása is tapasztalható.  A 2010-es évek második felére így kialakult szövevényes jogi környezetben a laikus polgár könnyen elveszve érezheti magát. Ilyenkor jó, ha az ember jól felkészült támogatóhoz tud  fordulni egy tapasztalt ügyvéd személyében. Ugyan az információs társadalom vívmányainak köszönhetően a jogszabályok már bárki által szabadon hozzáférhetőek,  az vitathatatlan hogy egy jogvita, vagy hatósági eljárás során számottevően jobbak az esélyeink, ha egy hozzáértő ügyvédre támaszkodhatunk. Bárkinek adódhat olyan jogi problémája, amelynek a megoldásához segítségre lehet szüksége, még akkor is ha egy szerződés megszerkesztéséről van szó. 

Irodánk elsősorban ingatlan joggal, társasági joggal és gazdasági joggal, valamint polgári és büntetőperes képviselettel foglalkozik. A paksi és szekszárdi irodáinkban négy alkalmazott dogozik  azért, hogy ügyfeleink ügyvitele teljesen akadálytalanul folytatódjon.

A Pesthy Ügyvédi Iroda 20 éves fennállása alatt szerzett tapasztalatunk áll a rendelkezésére. Amennyiben segítségre van szüksége, kérem forduljon hozzánk bizalommal. Időpontot a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén egyeztethet szekszárdi, vagy paksi irodánkkal. Szolgáltatásaink angol nyelven is ügyfeleink rendelkezésére állnak.